Webbstrategi


Era affärsmål

Det absolut viktigaste för oss är att vi förstår vilka grundläggande affärsmål ni har med er verksamhet och er närvaro på webben. Ju bättre vi känner till vad ni vill uppnå och vilka frågor målgruppen har desto bättre resultat kommer ni att kunna få genom ett samarbete med oss. Det här är den stora skillnaden om ni jämför oss med andra bolag som arbetar med SEO. Vi tittar inte bara på placeringar i Google vi fokuserar på att skapa affärsvärde för er!

Nulägessituation på webben

Vad ni för problem idag med er webbplats och er närvaro på webben? Har ni arbetat med internetmarknadsföring förut? Finns ni med i sökresultatet? Vi ser över er övergripande situation och ger en presentation kring vad vi anser att ni behöver göra bättre för att lyckas bättre mer er digitala närvaro i framtiden.

Nyckelordsanalys

Utifrån de affärsmål ni presenterat för oss samt data från analysprogram försöker vi tillsammans med er hitta nyckelord som är värda att satsa på. Ofta är inte givna sökord med mest trafik de som genererar mest affärsvärde för just din verksamhet. Därför är det ytterst viktigt att man kan identifiera vilka termer som leder till försäljning och att de löpande ses över eftersom människors sökbeteende förändras över tid.

Vad ska vi mäta?

För att säkerställa att vi arbetar med rätt ord är det ytterst viktigt att mätningar sätts upp för att kunna mäta affärsvärdet som vi genererar med våra insatser. Ni definierar målen tillsammans med oss och vi kommer med förslag på hur detta skulle kunna mätas i praktiken.

Konkurrensanalys

En viktig parameter är hur konkurrensen ser ut på webben för din verksamhet. Är du ensam aktör på marknaden eller finns det tusentals aktörer som säljer liknande produkt eller tjänst? Utifrån att titta på konkurrenternas webbplatser, deras länkar och köpta annonser går det att bilda sig en uppfattning kring hur hård konkurrensen är och kring vilka områden vi har bäst möjligheter att nå framgång, på kort sikt respektive lång sikt.

Vilken väg tar vi?

Beroende på vad ni vill uppnå med er närvaro i digitala kanalerna ger vi förslag på vad vi anser att ni främst bör fokusera på för att nå framgång. Vi hjälper att hitta rätt kanal för det ni vill göra och påbörjar vårt arbete enligt överenskommelse.

Sökmotormarknadsföring och webbproduktion

Inom teamet har vi samlat ett stort antal kompetenser med den gemensamma nämnaren att vi alla brinner för det vi jobbar med. Vi har ett personligt engagemang för våra kunder och är mycket måna om att hålla en regelbunden och positiv dialog genom alla projekt.

Vi berättar gärna om vad vi gör och hur vi kan hjälpa dig.
Ring oss på 08-501 690 54 eller använd formuläret till vänster.